Home >> boest! sport

Molenberg sport mensen 2022 4

Boest! sport en energie

Neem deel aan een BOEST!: Fitness in kleine groepjes, samen met een professionele vitaliteitscoach. Met hem (en de andere deelnemers) ga je plezierig regelmaat vinden in het bewegen of het helpt je om opnieuw ‘op te starten’ na een periode van inactiviteit.
Maar vooral; je gaat nieuwe mensen ontmoeten, samen bouwen aan je vitaliteit en je sociaal netwerk uitbouwen, dat is ook een gezonde ontwikkeling!

Waarom is vitaliteit toch zo’n ‘hot item’? Een belangrijke reden: om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen zijn. Zelf doen en beslissen, zo min mogelijk afhankelijk zijn. Voor een deel hebben we dat zelf in de hand door in beweging te blijven, niet alleen fysiek maar ook door elkaar te ontmoeten, te ondersteunen en aan te moedigen. Het maakt niet uit hoe, maar kom in beweging!

Twijfel je? Lukt het niet om het sporten vol te houden? Wel van plan maar nog geen actie ondernomen? Nou, één ding is duidelijk; je bent niet alleen! Maar juist ook de NIET fanatiekelingen onder ons ondersteunen we graag bij het starten! Op de bovenverdieping van Molenberg is een vitaliteitsruimte ingericht. Van loopband tot crosstrainer, van legpress tot roeibank. Denk aan een rustige, sfeervolle ruimte die tot doel heeft te werken aan jouw vitaliteit.

Kom eens kijken! De ruimte is bereikbaar via de trap.

Molenberg sport peter van lit 2022
Molenberg sport 2022 11

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 18.00 uur
Zondag: 9.00 - 18.00 uur

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact