Home >> Pitch&Putt golfbaan

Pitch&Putt golfbaan

In beweging komen op Molenberg kan door de Pitch&Putt golfsport (Sportbond PPBN) te beoefenen.

Er liggen 18 goed onderhouden par-3 holes voor je klaar. Alles d’r op en d’r aan; bunkers, waterpartijen, bomen, alle uitdagingen verborgen in een totale baanlengte van ca. 800 meter. In 1 tot 1,5 uur loopt een redelijk geoefende speler de baan (om teleurstelling te voorkomen; check vooraf altijd of de baan geopend is).

Het hebben van een GVB (golfvaardigheidsbewijs) is niet nodig in de Pitch&Putt golfsport.

Nog nooit gespeeld? Ook dan kan je bij ons terecht. Golfclubs en/of tas hebben wij voor je. Natuurlijk is het ook een optie eerst eens kennis te maken met de golfsport tijdens een clinic, gegeven door enthousiaste ervaringsdeskundigen die verbonden zijn met Golfclub Molenberg (sportvereniging).

De kosten van een dagkaart greenfee (gehele dag onbeperkt toegang): € 29,75.
Hierna kan het plezier beginnen. Gewoon lekker in vrijetijdskleding; een T-shirt, korte broek met sneakers is prima. Hakken mogen niet gedragen worden op de baan.

Tijdens de vakantie regelmatig een balletje slaan? Vraag bij de receptie naar aantrekkelijke aanbiedingen voor "speelrecht" voor frequente gebruikers.  

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 18.00 uur
Zondag: 9.00 - 18.00 uur

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact