Home >> eten en drinken
Molenberg keuken 2022 4

Eten en drinken

Vis, vlees en vega. Van voorgerecht tot dessert serveert Molenberg voor ieder wat wils. De seizoenen worden gevierd met een speciale aanvulling op de menukaart. 

In ons gezellige restaurant is het heerlijk neerstrijken na een rondje golfbaan of een stevige wandeling.

Luxe met lokaal gebakken BROOD PAIN DE MER®
Onze gerechten worden standaard geserveerd op/met bruin, grof gesneden natuurdesembrood PAIN DE MER®.
Bereid op Schouwen-Duiveland met gezuiverd zeewater en 100% natuurdesem (geen gist). Vegetarisch & veganistisch, vrij van E-nummers en lactose, een van nature laag zoutgehalte.

SAMEN TAFELEN; ELKE DONDERDAGMIDDAG- SEPTEMBER TOT APRIL
Er zijn momenten op de dag die vragen om gezelligheid. Eten is daar één van. Daarom is er iets leuks gestart bij Molenberg! ‘Samen Tafelen’ een nieuw ‘ontmoetingsconcept’; elke donderdagmiddag om 12.30 uur tijdens de wintermaanden.
Een gezellig moment om met elkaar te genieten van een stevige, warme maaltijd en een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten. Aan lange tafels genieten van elkaars gezelschap en lekker eten tegen een zachte prijs. En dat in een knusse ambiance en op een gewone doordeweekse dag! Klinkt als een feestje toch?

Alleenstaanden, buren, vrienden; iedereen die behoefte heeft aan meer contact en gezelschap zoekt tijdens een warme hap, is welkom. Er is plek voor veertig gasten. Om aan te kunnen schuiven moet je van tevoren telefonisch reserveren via 0111 – 65 44 00 of via de mail: samentafelen@boerderijmolenberg.nl. Kosten €7,50 excl. drankjes. Wat voor maaltijd er wordt geserveerd, is van tevoren bepaald door de keuken. Wilt u weten wat er wordt gegeten? Neem dan even contact met ons op. Takeaway is mogelijk.

Als je samen eet, smaakt alles lekkerder. Zullen we samen tafelen?


Bekijk hieronder onze dagelijkse menukaart

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 18.00 uur
Zondag: 9.00 - 18.00 uur

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact