Home >> nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Paasworkshop bij Molenberg

Pasen

Doe mee met onze speciale Paasworkshop op dinsdag 19 maart om 13.00 uur en maak je eigen prachtige paaskrans op een ijzeren frame! Onder begeleiding van Esmé van de Panne maak je, met materialen zoals mos, verschillende soorten groen, veertjes, bolletjes en paasdecoratie, een unieke krans die perfect past bij de paasviering. Geniet tijdens de workshop van lekkere koffie of thee met huisgemaakt gebak. Deelnemen kan voor 36,50 euro per persoon. Er zijn maar 25 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang! Schrijf je vóór zondag 3 maart in om zeker te zijn van je plek. Aanmelden kan telefonisch op 0111 65 44 00, per mail via administratie@molenberg.nl of gewoon aan de balie bij Molenberg. Vergeet niet om eventueel je eigen snoeischaar mee te nemen! Geniet samen met ons van een gezellige en creatieve middag, en maak van Pasen een extra speciale gelegenheid!

High Tea bij Molenberg

Hightea7

Op zoek naar een heerlijk verwenmoment? Reserveer dan nu onze High Tea op zondag 7 april! Er zijn 32 plekken beschikbaar met aanvangstijd om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur), dus wees er snel bij. Wat staat er op het menu? Verwacht een smakelijk avontuur met scones, clotted cream en lemon curd. Maar dat is nog niet alles! Geniet van verrukkelijke sandwiches, een lekker warm soepje en duik in een zoet paradijs met cake, brownies, mini-bavarois en nog veel meer! Reserveren kan telefonisch of via de mail tot en met donderdag 4 april. Prijs: 28,95 euro per persoon inclusief thee en koffie. Mis deze gezellige middag en lekkernijen niet en reserveer jouw plekje. Wie neem jij mee?

Maak kennis met Golfclub Molenberg

Samen golfen? Maak vrijblijvend kennis met Golfclub Molenberg. Golf is een avontuur waar precisie en concentratie samengaan met plezier. Heb je ooit overwogen een golfclub vast te houden? Ontdek de groene baan en het mooie geluid van de perfecte slag bij Molenberg. Misschien is nu wel het perfecte moment voor jou om de sport te ontdekken. Begin vandaag nog met spelen! Kom langs. Om lid te worden is golfervaring niet nodig. Ervaren clubleden helpen je starten. Meer weten over de vereniging? Ga naar: www.golfclubmolenberg.nl.

Maak van 2024 een vitaal jaar!

BOEST! molenberg 2023 kopie 5

Staat ‘MEER BEWEGEN’ stiekem bovenaan je lijst met goede voornemens, maar lijken obstakels je tegen te houden? Frustrerend. Herken je dat gevoel van verlangen naar meer beweging, wetende dat het goed voor je is, maar toch lukt het niet? Voel je je onzeker of heb je geen motivatie? Misschien wil je wel, maar het liefst alleen of juist in groepsverband? Wij begrijpen je, echt. Met ons BOEST! concept willen we je daarbij helpen. Samen helpen we je op weg naar een, fysiek en mentaal, actiever en gezonder leven; comfortabel op jouw tempo. Begin het nieuwe jaar goed en investeer in jezelf. Ontdek het plezier van bewegen met BOEST!. Bel 0111 – 65 44 00 of mail naar info@boerderijmolenberg.nl. Neem die eerste stap en ontmoet ons. Op naar een vitaal 2024!

BOEST! inspiratiesessie vrijdag 12 januari

Molenberg sport personen 2022

Ontdek een vitale start van 2024 met de BOEST! workshop ‘LKKR-injeVel 2024’. Deze vrijdag 12 januari geeft BOEST! professional Peter van Lit een inspiratiesessie tussen 09.45 en 11.00 uur bij Molenberg. Onderzoek hoe je je goede voornemens laat slagen aan de hand van de LKKR leidraad: Luisteren naar je gevoel, Koesteren van jezelf, Kaderen van je intenties en Rust krijgen in je hoofd. Meld je vooraf aan via info@boerderijmolenberg.nl en ontdek jezelf opnieuw. Let op: het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Oudejaarsdag open tot 15:00 uur & Nieuwjaarsdag gesloten

Socials Molenberg 2023 12

We maken ons allemaal klaar om het oude jaar af te sluiten. Oliebollen kopen, vuurwerk inslaan en glazen met champagne klaarzetten. Voordat het aftellen begint, wil het team jullie allen bedanken voor een fantastisch jaar vol mooie herinneringen en gezellige momenten. Geniet van de jaarwisseling en maak er een feestelijke avond van met familie en vrienden. Op naar een sprankelend 2024 vol nieuwe kansen, ontdekkingen en gezellige ontmoetingen. Proost! Let op: We zijn vandaag open tot 15.00 uur en zijn Nieuwjaarsdag gesloten. Met warme groeten. Team Molenberg