Home >> nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Vier het begin van de zomer bij Molenberg

Molenberg terras 2022 2 3

Vandaag is het de langste dag van het jaar én het begin van de zomer! Wat is er nu beter dan dat te vieren bij Molenberg? Ontspan tijdens heerlijke dagen op het gezellige terras, sla een balletje op de baan en geniet van elkaars gezelschap en het zonnetje tijdens een buiten BOEST-sessie. Ontdek ook zeker de prachtige omgeving en ga deze zomer eropuit met de e-scooters van Molenberg. 

Zondag livemuziek: Taas de band

Taas de band

Het is weer tijd voor een muzikale middag, deze keer verzorgd door Taas de band! Zondag 23 juni tussen 13.00 en 15.00 uur klinken bij Molenberg de blues en classic rock!

Benefietmiddag Voedselbank Walcheren

Benefietmiddag voedselbanken

Voor de Voedselbank Walcheren wordt zaterdag 15 juni van 13.00 tot 17.00 uur een gezellige benefietmiddag gehouden bij Molenberg. Verwacht die dag een lekkere lunch, livemuziek om van te genieten, een loterij met leuke prijzen én een echte Amerikaanse veiling waarbij je een golfabonnement van 1 jaar kan winnen!

Zondag 16 juni Bestball

Golf molenberg 2023 4 (1)

Let op golfers! De bestball-wedstrijd van zondag 9 juni is verplaatst naar vandaag, zondag 16 juni om 11.00 uur. We kijken ernaar uit jullie te ontvangen.

Zondag 9 juni gesloten

Ontbijt molenberg 2023 6

LET OP: Morgen, zondag 9 juni, is Molenberg de hele dag gesloten vanwege een privé-evenement. Onze excuses voor het ongemak. Maandag 10 juni ben je vanaf 09.00 uur weer van harte welkom!

Kunstschouw bij Molenberg

Kunstschouw

Wist je dat Molenberg deelneemt aan de Kunstschouw 2024? Het grootste hedendaagse kunstevenement van Zeeland, van 15 tot en met 23 juni! Het thema van dit jaar is ‘beweging’. Zowel binnen als buiten zijn tijdens de Kunstschouw meerdere kunstwerken bij ons te bewonderen.