Drive-in bioscoop bij Molenberg

Drive in

Stap in voor een onvergetelijke rit! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 21 september. Dan toveren we het weiland bij Molenberg om tot een spectaculaire, Amerikaanse drive-in bioscoop. Een onvergetelijke ervaring, midden in Burgh-Haamstede. 

Stap met vrienden en familie in de auto en rijd naar onze locatie, waar we twee iconische blockbusters voor je hebben klaarstaan; Grease en Back tot the Future. Terug naar de jaren ’50 inclusief hotdogs en popcorn! We spelen de twee voorstellingen af op een gigantisch scherm. De filmaudio wordt via een FM-frequentie afgespeeld over je autospeakers. Als dat niet lukt, zijn er draadloze koptelefoons beschikbaar. Hoewel het nog even duurt voor het zover is, zijn de kaartjes al beschikbaar! Een ticket is geldig voor één auto en één voorstelling. Kom je op de fiets of lopend? Er zijn ook zitplaatsen beschikbaar. Verzeker jezelf van een plek via www.theatersaanzee.com en bekijk meer informatie over de voorstellingen.

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact