Kom BOEST!EN; binnen of buiten!

Boestbuiten

De lente is in volle bloei en de zon laat zich steeds vaker zien. Tijd om lekker in beweging te komen! Doe mee met onze binnen BOEST! of buiten BOEST! aanstaande vrijdag! Binnen BOEST!: Wil je in een fijne omgeving werken aan je vitaliteit, gezellig samen met anderen? 

Onze professionele coaches helpen je je doelen te halen, hoe klein of groot ze ook zijn. Je bepaalt zelf de intensiteit. Kom in beweging, dat is al winst! Vrijdag om 08.30 uur en dinsdag tussen 14.00 en 15.00 uur. Buiten BOEST!: Liever niet binnen bewegen? Voor echte buitenmensen hebben wij de oplossing. Ga lekker het bos in met een groepje van maximaal 10 personen, onder begeleiding van onze vitaliteitscoach Peter. Geniet met elkaar van de buitenlucht, de natuur en bepaal zelf de intensiteit van je bewegingen. Vrijdag om 09.45 uur. Vind je het lastig om in beweging te komen én te blijven? Heb je net dat extra zetje nodig? Probeer eens een BOEST!-sessie en meld je aan! Samen werken we aan een gezonde en actieve levensstijl. Bewegen, doe je bij Molenberg.

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact