Kunstschouw bij Molenberg

Kunstschouw

Wist je dat Molenberg deelneemt aan de Kunstschouw 2024? Het grootste hedendaagse kunstevenement van Zeeland, van 15 tot en met 23 juni! Het thema van dit jaar is ‘beweging’. Zowel binnen als buiten zijn tijdens de Kunstschouw meerdere kunstwerken bij ons te bewonderen.

Tijdens deze 29ste editie doen 170 kunstenaars mee. Hun werken staan verspreid over 30 locaties, zoals schuren, kerken, hotels, een bunker én Molenberg. Verwacht een verrassend aanbod aan beelden, schilderijen, fotowerk, keramiek, performances en meer. Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn de deelnemende locaties gratis te bezichtigen en zijn de kunstenaars vaak aanwezig om hun werk toe te lichten. Bekijk de actuele openingstijden van Molenberg op onze website.

De route leidt langs de prachtige dorpen van Schouwen-Duiveland en trekt jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Bij Molenberg maak je natuurlijk gelijk gebruik van de gelegenheid een korte pauze in te lassen tijdens de kunstroute om te genieten van een goede kop koffie of lekkere lunch.

Kom langs en laat je inspireren!

Kijk voor meer informatie op www.kunstschouw.nl.

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact