Stoelyoga iets voor jou?

Yoga molenberg 2023 9

Bij Molenberg bieden we elke maandagochtend twee lessen stoelyoga. Maar waarom stoelyoga en wat zijn de voordelen hiervan? Yogalerares Anja Dekker deelt haar inzichten.

‘‘Met yoga zoek je alle bewegingsmogelijkheden van het lichaam op: staand, op handen en knieën, zittend, liggend, maar wel binnen eigen mogelijkheden. We leven in een wereld waarin we vaak uitgaan van alles of niets, maar daartussen zijn nog steeds veel mogelijkheden. Soms komt het niet uit om vanaf een mat al die mogelijkheden op te zoeken. Dat kan zijn omdat je op je werk zit of ergens bent waar weinig ruimte is of omdat er fysieke beperkingen zijn. Hoe fijn is het dan om vanaf een stoel yoga te kunnen doen. Ik noem het zelf yoga vanaf de stoel. Want ook hier zijn we dynamisch in beweging op en om de stoel heen, om op de stoel te eindigen met een rustmoment.’’

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden aan de balie, via de mail of telefonisch. Meer informatie over de yogalessen vind je op www.boerderijmolenberg.nl.

Molenberg...brengt je in beweging.

Midden in het leven staan, met of zonder beperkingen. Elkaar ontmoeten. Even de deur uit, een praatje maken, samenzijn. Genieten, lachen, eten, bewegen, eruit!

Welkom bij Molenberg.

Contact